Balfolk met duo Decombel - Van Mierlo

Vrijdag 26 april zijn jullie welkom in het Paulushuis te Gent (Patijntjestraat 27), gelegen op 5 minuten wandelen van het station Gent-Sint-Pieters.

Praktische informatie

Wanneer
Waar
Paulushuis
Patijntjestraat 27
9000 Gent
Tickets
Voorverkoop Aan de kassa
Standaard € 12,00 € 13,00
Student € 10,00 € 11,00
Support € 16,00 € 16,00
Tickets bestellen
Programma
  1. Deuren open
  2. Initiatie
  3. Bal
  4. Jam
  5. Einde
Facebookevenement
https://www.facebook.com/events/3427752184205321

Duo Decombel - Van Mierlo

Decombelvanmierlo

Maarten Decombel en Toon Van Mierlo zijn  gerespecteerde folkmuzikanten met een jarenlange passie voor nieuw gecomponeerde muziek.

Naast een twintigjarig partnerschap in het internationaal befaamde Naragonia Quartet, zijn ze actief in een aantal andere  bands zoals MANdolinMAN, Novar, Snaarmaarwaar en Hot Griselda. Met deze bands spelen ze door heel Europa, Brazilië, China, Canada…

Toen in 2020 de wereld op slot moest vanwege een dolend virus, hadden ze eindelijk de tijd om samen aan een album te werken en hun nieuwe duo te starten. Deze twee virtuoze muzikanten gaan de dialoog aan, op zoek naar schoonheid en de sprankelende verbinding van het samenspelen.

Tickets

We kiezen ervoor om verschillende soorten tickets aan te bieden voor onze bals. Naast het gewone standaard ticket is er ook een studententicket aan gereduceerde prijs bij vertoon van de studentenkaart, en een "support ticket" die onze organisatie helpt om in de toekomst meer bals te kunnen organiseren en om de artiesten een eerlijke verloning te geven.

Naast een support ticket is er nog een andere manier om ons te ondersteunen: zoveel mogelijk mensen op de hoogte brengen van dit bal en hen dan ook te overtuigen om mee te komen naar dit fantastische folkdansfeest.

Onze voorverkoop eindigt op .

Natuurlijk is het ook mogelijk aan de kassa te betalen indien tickets nog niet uitverkocht zijn tijdens de voorverkoop.

Voorverkoop Aan de kassa
Standaard € 12,00 € 13,00
Student
Voor studenten
€ 10,00 € 11,00
Support
Als je ons wil ondersteunen
€ 16,00 € 16,00
Tickets bestellen