Balfolk met Ëa

Op het volgende bal van Balhalla ontvangen we Ëa, die ongetwijfeld voor een fantastische dansavond zullen zorgen.

Dinsdag 21 november zijn jullie welkom in het Paulus huis te Gent (Patijntjestraat 27), gelegen op 5 minuten wandelen van het station Gent-Sint-Pieters.

We vliegen er vroeg in en starten om 19:00 uur met een dansinitiatie, gevolgd door het bal met Ëa van 20:00 uur tot 22:00 uur. Daarna sluiten we af met een dansbare jam. De beoogde eindtijd is 23:00 uur, een redelijk uur om nog de trein terug naar huis te nemen of voor wie de volgende dag weer vroeg uit de veren moet.

Balhalla is een groep vrienden die houden van balfolk dansen, en daar graag meer mogelijkheden voor willen creëren in Gent. Met jullie aanwezigheid kunnen we hopelijk nog vele bals organiseren!

Praktische informatie

Wanneer
Waar
Paulushuis
Patijntjestraat 27
9000 Gent
Programma
  1. Deuren open
  2. Initiatie
  3. Bal met Eä
  4. Jam
  5. Einde

Ea

Geboren uit de ontmoeting tussen Jonathan Bruyninx (gitaar), Adeline Ghilain (dwarsfluit) en Marielle Vancamp (viool, nyckelharpa), Eä is een jonge Belgische trad groep die eigen composities speelt, aangevuld met arrangementen van traditionele muziek en liedjes. Eä, twee heldere, kristalheldere letters, met een vleugje originaliteit, uit een fantasie-universum (in “Elvish”, een taal uitgevonden door Tolkien betekent het “laat het zijn”), en die perfect passen bij de muziek gemaakt door de groep: poëtisch, fijn gearrangeerd, met een vleugje fantasie en een “Keltische” kant die hen niet ontevreden maakt. Of ze je nu meenemen in hun mijmering of in een wilde melodie, de drie leden van de groep zijn er nog niet klaar mee om je te laten dansen!