Balfolk met Parapente700

Op het volgende bal van Balhalla ontvangen we Parapente700, die ongetwijfeld voor een fantastische dansavond zullen zorgen.

Donderdag 25 januari zijn jullie welkom in het Paulus huis te Gent (Patijntjestraat 27), gelegen op 5 minuten wandelen van het station Gent-Sint-Pieters.

We vliegen er vroeg in en starten om 19:00 uur met een dansinitiatie, gevolgd door het bal met Parapente700 van 20:00 uur tot 22:00 uur. Daarna sluiten we af met een dansbare jam. De beoogde eindtijd is 23:00 uur, een redelijk uur om nog de trein terug naar huis te nemen of voor wie de volgende dag weer vroeg uit de veren moet.

Balhalla is een groep vrienden die houden van balfolk dansen, en daar graag meer mogelijkheden voor willen creëren in Gent. Met jullie aanwezigheid kunnen we hopelijk nog vele bals organiseren!

Praktische informatie

Wanneer
Waar
Paulushuis
Patijntjestraat 27
9000 Gent
Programma
  1. Deuren open
  2. Initiatie
  3. Bal
  4. Jam
  5. Einde

Parapente700

Parapente700 Lagos Dscf3457

Het bestaan, het fysieke universum, is in wezen speels, zo geloven wij.

Dat geldt ook voor reizen met Parapente700, een intieme muzikale reis waarbij je het gevoel krijgt in de longen te zitten die de melodeon van Eva Parmenter doen ademen of omarmd te worden door de dansende strijkstok van Deny Stetsenko's viool.

Het muzikale universum van deze twee muzikale zielen kruist tijd en ruimte, waar hun eigen composities en traditionele melodieën uit heel Europa opnieuw worden uitgevonden en aangepast aan de hedendaagse tijd. De dansomgeving die deelneemt aan hun magische melodieën is bedoeld om plaats te vinden in de beeldtaal van de voorstelling.

(Er zijn geen grenzen of een eindbestemming, elke waarnemer speelt een actieve rol in deze denkbeeldige bal.)